|| Foto: meg // Kamera: Nikon D3100 ||

Syns? 

    - Eline 
Hatt en koslig kveld med taco og The voice, med mamma. The voice er et nytt program som har begynt å tv2, utrulig underholdende. Nå skal jeg se nytt på nytt før The voice begynner igjen senere. 

Hva har du gjort i kveld?

 - Eline
Nummer 1.


Nummer 2. Nummer 3. 
Hvilke likte du best? 

 - E
line 
Har vert i 50- og 70årdag i helgen. Derfor har det blitt lite blogging. 
Reiste til Årdal rett etter skolen på fredag, og har feiret tanten og bestefaren min. Har kost meg mye, men skal si det var godt å komme hjem. Har blitt lite søvn de siste dagene, så nå skal det bli godt å sove.


Blogger mer i morgen!

Har dere hatt en fin helg?

 - Eline
Pastasalat og ett egg til middag idag! Var faktisk utrolig godt, selv om det ikke fristet så mye idag. Dere ser vel ikke egentlig helt var jeg har på, for kom på tilslutt at jeg hadde glemt meis, og ingen salat ut meis! Men ligger litt forskjellig under all meisen og pastaen.

Spiser du ofte salat til middag? 

 - Eline
Jeg veeeeet, bloggingen min er værre en værst for tiden! Men det har blitt en veldig hard start på skoleåret! Har hatt tentamener, prøver og mye trening i det siste. Men skal virkelig prøve å forbedre meg! Har samfunnsfagprøve i morgen, og jeg har virkelig ikke noe energi til å lese til den. Har forresten gitt opp lesingen og begynt rett på spørsmålene, så godt liker jeg politikk!  Heldigvis bare en avkryssningsprøve, eller så hadde jeg nok fått 2. Men er jo tross alt 3 kapittel, så skulle jo bare mangle. Har forresten treningsfri i morgen, så da skal jeg prøve å få blogget! 

Har du mye prøver?

 - Eline
Avslutter helgen med Geni spilling med mamma. Ble som vanlig knust ... men skylder på vansklige spørsmål, hehe. 

I morgen er det tentamen, så trur egentlig jeg skal ta en tidlig kveld. 

 Hva har du gjort i kveld?

 -  Eline
Har ikke fått blogget så mye i uka. Har vert mye skole, trening og venner, men skal prøve å blogge mer i uka som kommer! 
 Skal prøve å få til et innlegg til i kveld! 

Ha en fin helg!<3

- Eline
Hva syns du?

       - E
line  
Vil ønske alle et godt nyttår! Tror dette året blir braa - Eline

Jeg heter Eline, er 18år og kommer fra Førde. Jeg kommenterer alltid tilbake!

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Shopping

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits