Vert ikke noe kjempe flotte greier. Men siden vi har klær på jobben som vi må bruke, så blir det alltid noe komfortabelt jeg reiser i. Og siden jeg sykler til jobb, så orker jeg ikkje sykle i trange jeans.

- Eline 
Har vert på jobb idag også, har ikke fått så mye tid til blogging. Har lest litt bilteori og solet meg. Må nyte solen når den først er her, for i morgen tror jeg det blir regn igjen. Men som dere ser så går ikke dagen til å veldig mye. Skal jobbe i morgen også, så er det endelig helg.
Har det vert sol hos deg idag? Nå skal jeg se fotball så vi blogges kanskje senere! Ha en fortsatt fin kveld.

- Eline
.
Beklager dårlig blogging, men pc'en min er i streik så er ikkje så veldig lett. Men skal prøve å få lagt inn noen innlegg med ipaden til mamma, til dataen min er ordnet. Eller skal jeg snart legge meg, skal tidlig opp på jobbe i morgen. Kommer nok et innlegg iløpet av morgendagen. Ha en fin kveld dere!
| blazer - monki // topp - bikbok // bukse - h&m |

hva syns dere?

 - Eline 
skoene har komt! er sykt fornøgd, elsker de rett og slett! Kan nesten ikke vente med å begynne å bruke de. Håper været blir litt bere, nå. For er vertfall ikke noe sommervær her på vestlandet. 

Har du jeffrey campbell?

- Eline 


er endelig ferdig med eksamen. Nå er skolen ferdig for sommeren, og i morgen begynne jeg å jobbe. Skal bli herlig med litt forandring nå, og ikke minst godt å tjene litt penger. Håper dere får en fin sommer!

hva syns du om antekket?

 - Eline 
Endelig har ett par komt! Gleder meg til å ta dem i bruk! Var litt store selv om jeg bare bestilte de i 37,5, men jeg får heller bare stramme de 
litt ekstra. Håpe det andre paret er like rundt hjørne! Gleder meg til å vise dere! Ha en fortsatt fin dag!

 - Eline 
Kom opp i geografi idag. Var egentlig helt greit. Var faktisk litt lei av å gjer ingenting, så skal bli godt å få gjort noe nyttig de siste dagene. Da vi fikk vite at vi kom opp visste jeg ikke helt om jeg skulle vere glad eller lei meg, men geografi er jo et interessant fag, og et av de fagene jeg liker best, så tror det skal gå heilt fint, egentlig. Kunne komt opp i mye verre ting, som spansk og matte... så dette er herlig! Jeg få hele helgen på å øve + mandagen, så har ganske god tid. Jeg skal ha om ressurser, lokalisering og busettelse i norge. wooho!
Blogges kanksje igjen litt senere. 
Har du komt opp i eksamen?

- Eline

// Bikbok - 99,- //

// Bikbok - 249,- //
 

Hva syns du?

- Eline
Har ikke komt opp i noe eksamen enda, så har hatt en avslappende dag idag også. Klart å prester i å sove da jeg kom hjem fra skolen, og sov i rundt to timer. Hater å sovne midt på dagen, da er jeg alltid trett og forvirret resten av kvelden. Men nå har jeg begynt å vokne litt, og venter på criminal minds, er vel ikke noe annet så går på tv i kveld? I morgen har vi avspassering, det skal bli sjukt deilig å ha en dag hvor jeg kan sove lenge, virker så sykt lenge siden det var helg. noen som vet om noe bra som går på tv i kveld?

 - Eline 
Har nettopp bestilt to nye par sko, gleder meg til å vise dere når de kommer. Fikk lønning idag, så skal bli godt med noen nye sko par i hylla. Ellers har jeg ikke gjort mye idag. Hatt en liten joggetur, de er alt. Noen i klassen ble trekt opp i eksamen idag, så jeg blir nok trekt opp i morgen. Krysser alt jeg kan krysse for at jeg kommer opp i geografi!

 

Nå skal jeg på besøk, og senere skal jeg ned å ta solarium!

Ha en fin kveld dere!

 - Eline 

Shorts - h&m // t-skjorte - floyd 

Nå skal jeg se flere episoder med prisonbreak før mamma kommer hjem med ting fra taxfree til meg! Gleder meg til å få litt nytt i sminkevesken! 
Blogges senere!

- Eline 

Bilder hentet fra: weheartit.com

Hva syns du?

- Eline
Hadde en kjempe koslig kveld med Helene igår. Vi spiste reker og drakka vin(blanda med cider..hehe) Senere på kvelden så vi film, koste oss. 
I dag kommer noen venninner på besøk. Vi skal ha en skikklig jentekveld! Lenger siden sist, så trur det blir koslig. 
Kommer bilden enten i kveld eller i morgen.  Hva skal dere gjør i kveld?

-Eline


Hva syns du om bilde?

- Eline

Jeg heter Eline, er 18år og kommer fra Førde. Jeg kommenterer alltid tilbake!

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Shopping

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits