er utrolig trett idag, har vert på skolen og trening, så jeg sier god natt nå, så snakkes vi i morgen! 


   - E
line 
Har hatt en kjempefin helg, og fikk en herlig avslutting på uka. Reiste hjem igjen idag, etter ei fantastisk fin helg i Stryn, og komme hjem til julepyntet hus, julemiddag, sveler og julekalender som mamma har kjøpt. Begynner virkelig å komme i julestemmning nå, bare snøen som mangler. Gleder meg så utrolig mye til jul akkurat nå, kan nesten ikke vente! 

Har du hatt en fin helg?

Noen andre som har komt i julestemmning?  

    - E
line 
Lagde deilig nachos til gutten min ikveld, og har spilt fifa. Utrolig koselig. 
Er ikke så mye tid i får sammen (siden vi bor på to forskjellig plasser), men skal si vi har det fint når vi først er sammen! Nå er det tid for film. 

Hva har du gjort ikveld?

Ha en fortsatt fin helg!
     - E
line
Har ikke hatt tid til å blogge på en stund, har vert utrolig opptatt med prøver, lekse og skole, men nå er det endelig helg, og jeg har tatt bussen til min kjære. Nå sitter vi å hører på musikk og skal snart spise. Hadde bestemt meg for en helt rolig helg, etter en veldig hard uke. 

 

Noen andre som har en rolig helg?

  - Eline
Hva syns du om de?

 -  Eline
Da var året's først julegave handlet. Er utrolig godt å vite at jeg har en mindre igjen å kjøpe. Syns julegaver er noe av det vanskligste å handle, for det er så mange gaver som skal kjøpes, og vet jeg ikke riktig om de vil like gaven heller. Men har heldigvis ikke så veldig mange gaver å kjøpe i år da. Heh, vet jeg faila noe sykt med at det sto: "Happy Birthday" på gave papiret .. menmen, får håper de ikke ser det!

Har du begynt med julehandelen? 

  - E
line 
Har komt utrolig mye paljetter i butikkene nå, mye kjoler. Jeg syns paljettklær er sykt stilig! Har veldig lyst på klær med paljettet selv, har kunne en genser i paljetter. Hadde en kjoler også, men det var ødelagt. Men tenkte å kanskje kjøpe meg en ny så jeg kunne bruke i julen.  Hva syns du om paljettkjoler?

 - E
line 
Etter en ukes venting er det endlig klart for kiiino, breaking dawn. Gleder meg sykt og har egentlig veldig høye forventninger! Håper og tror den er bra. Så håper ikke jeg kommer skuffet hjelp igjen i kveld. Nå gjenstår det bare å spise, så er jeg vel egentlig klar til å dra.. blogges senere!


webcamera in my <3

Noen andre som skal på kino i kveld? 

 - Eline
Sein blogging idag, har hatt en del ting å gjør, pluss at jeg har vert på trening. Men skal prøve å blogge litt bedre i dagene som kommer. men nå er jeg vel egentlig klar til å legge meg, er så utrulig trett i slutten av uken at hver torsdag så legge jeg meg klokken 21.00, og verst av alt så er jeg trett i helgene også, så blir tidlige kvelder hver dag. Men ikke så altfor lenge til juleferien da!


naw, min trofaste venn er også klar for å sove! 

Heldigvis en chill dag på skolen i morgen. Bare to timer norsk, så skal vi lage istand til et show, som skal vere på lørdagen, resten av dagen! 

 Hva skal du i morgen? 

Natta! 
    -  Eline 


Hva du syns? 

   - E
line 
Kunne godt ha sovet noen timer lenger, er så sykt trett av å vokne klokken 06.00 hver dag! Det frister å bare slå av vekkerklokken og legge seg igjen, men det går jo ikke. Gleder meg til julferien, da skal jeg sove så syyykt lenge og vikrelig bare slappe av. 


Trett i tryne!

Men må springe, bussen går om ti minutter! snakkes senere! :)

Er du trøtt om morningen?

  - Eline
Har vert på trening med mine to beste jenter idag. Fikk trent endel mage og armer. Herlig følelse å kjenner at du har trent. Jeg får utrolig mye motivasjon når jeg trener med venner, føler kanskje at jeg presser meg litt mer, vet ikke helt. Men håper vertfall det blir flere sånne dager, for jeg kosa meg veldig. 

 

Nå er jeg ny dusjet, har jeg tatt på meg kosedressen og er klar for litt tv titting ; da damene dro. 

Hva har du gjort idag?

 - Eline
Header kommer etter hvert, er litt i tvil hvilke bilde jeg skal bruke. Men er veldig førnøgd med det nye designet. Fint med litt forandring. ^

 Kva syns du? 

    - E
line


(ganske dårlig kvalitet..)

Tror jeg har blandet litt mellom Gina Tricot og Bikbok. Vet ikke helt kva som er fra hvilke butikk. Men har utrolig lyst på ny klær, men er dessvere inni en spare periode. Men heldigvis ikke så altfor lenge til juul!

Kva syns du om klærne? 

 - E
line 
   

Kva syns du om bilde? 

 - Eline
Ikke så mye bilder, men tok noen ;
aww, søta! ;* 

Hva har du gjort i kveld?

 - E
line 
Skal ha jentekveld med noen fine jenter ikveld! Gleder meg. Har ordne alt tror jeg. Vi har vertfall det viktigste. 
Nå skal jeg bare se på tv og slappe av til de kommer. tror det blir en fiiiin kveld!
Hva skal du ikveld?

     snakkes senere!

 - Eline 

Bukse/Cubus/199.-

Sko/Bikbok/499.-

Hva syns du?

   - Eline


Hva syns du om bilde?

 - Eline

Jeg heter Eline, er 18år og kommer fra Førde. Jeg kommenterer alltid tilbake!

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Shopping

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits