Bikbok - ordinærpris; 299/ salg; 199

Bikbok - Ordinærpris; 129(?) / salg; 49

Eurosko - Pris; 500 - jeg hadde gavekort så betalte bare 250

Hva syns du?

  - Eline
Har hatt en kjempe fin kveld hos Helene. En stund siden siste, så vi hadde mye å snakke om. Vi laget creme brulee og såg film. Fikk handlet litt idag også, så innkjøpene kommer i morgen! 

Spiste creme brulee og ...

... såg love actually <3

(Var for engangs skyld flink å ta med meg kamera!)

  Hva har du gjort idag?

 - E
line 

|| Kamera: Nikon D3100 // Redigering: Picnik.com // Foto: meg ||

 - Eline
Fikk røde blomster av min kjære idag. Vi har nemlig vert sammen i 2år i morgen! Var så søtt når han faktisk viste at den dagen betydde noen stort for han også, har alltid tror at det bare var jeg som syns den dagen var stor, hehe. Men følte meg veldig dum, når alt jeg hadde med til han var en kvikklunsj ... men jeg får gjøre det godt igjen i morgen! 

 - Eline

Skinntights, Vinrød genser, hjertekule, Linse, Strietang

Treningsklær, Topp, Dvd, Parfyme, gavekort, kalender, og så fikk jeg endel penger.

Og denne søte skålen. (Ops, glemte å ta med at jeg fikk sminkefjerner) 

Ja, tror det var alt. Er veldig fornøgd med julen, fikk nesten alt jeg hadde sagt jeg ville ha. Idag skal jeg ned å bytte noen små ting, og kanksje på trening!

 Fikk du mye fint til jul?

  - ElineEn ring jeg fikk i julegave. Hjerter heter merket. Likte den utrolig godt! Jeg legger ut flere julegaver i morgen. 

Hva syns du om den?

     -  Eline
Noen bilder fra julen; 
(Fikk en ny linse i julegave, så nå blir det mer bilder fremover!) 

Hva syns du om bildene?


  -  Eline
Våknet klokka syv idag, reiste på trening, dusjet og såg The polar Express. Nå er jeg klar for å spise en deilig lunsj; brød, omelett og litt tomat og argurk.Om noen timer reiser jeg videre til Sogn, hvor jeg skal feire julen sammen med familien. Har sykt julestemming nå, så gleder meg masse til i morgen! 

Ha en fin jul! 

   - E
line 


Noen bilde jeg tok ut, som jeg tok i Austalia for litt over 1 år siden! 

 - Eline || Kjøpt: Nelly.com - Pris: 599 || 
|| Kjøpt: Nelly.com - Pris: trur det var 499 ||

 Er ikke helt sikker på den med paljetter enda, men den sorte skal jeg beholde! 

Hvilke likte du best?

 - Eline


Har sett mye film. Har ikke bilde av alle filmene her, og hugser ikke navnet på alle, men vi såg vertfall; Hjemme alene2, Holiday (søteste julefilmen jeg vet om) og ja noen andre. På lørdagen gikk vi tur og på kvelden lagde vi kjeks og kakao. Var en veldig avslappene helg, men sykt deilig.

Hva gjor du i helgen? 

   - Eline
Hva syns du om bildene?

  - Eline
Har ikke en shit å blogge om for tiden, føler meg helt tom og når jeg først har en ide, så blir den ikke lika bra som jeg hadde trodd den skulle bli. Dessuten er jeg sykt skolelei, har hatt mye lekser, prøve og innleveringer i det siste, og det tar helt knekken på meg. Heldigvis er det helg i morgen, og ferien om litt mer en 1 uke. SKAL BLI GODT! <3Nå tenkte jeg å legge meg, har lagt meg rundt tolv hele uka, og det er uvanlig til meg å vere, som minst trenger 9 timer søvn. I morgen blir det forrsten STRYN! blogges i morgen!

 Er du skolelei og klar for ferie? 

 - E
line 


Ønsker meg såklart klær, parfymer, gavekort, dvder/sesonger og mye annet, men dette er kanskje det som ligger på topplista. Men blir selvsagt glad for alt jeg får, og tror egentlig ikke at jeg får så mye av det som står på denne lista, vertfall ikke sko av mamma. Hver gang jeg sier jeg vil ha sko, blir hun sur, for hele skapet er fult og jeg har kjøpt fire mye par, bare i høst! men hallooo? man får aldri nok av sko! 

Har du noe av de samme ønskene?

- ElineMatch - 499,-
   Hva syns du?

  - E
line
Har nettopp bestilt meg to nye kjoler fra nelly.com. To kjoler jeg tenker å bruke i julen. Brukte hele lørdagen på å lete etter kjoler i sentrum, men fant ingen jeg likte, så derfor bestemte jeg meg for å bestille noen. Gleder meg til å vise dem til dere når de kommer i posten! Så, bare å glede seg.  Har lagt av en bluse i sentrum til i morgen, skal prøve å få lagt den ut iløpet av morgen dagen! Men nå er jeg klar for å legge meg, skal tidlig opp i morgen, som vanlig. Natta!

 - Eline 

Jeg heter Eline, er 18år og kommer fra Førde. Jeg kommenterer alltid tilbake!

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Shopping

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits